Dr. Losonczy Fogászati Klinika

Budapesten a Dr. Losonczy Dental Clinic hazai és nemzetközi páciensek számára magas színvonalú fogászatot biztosít funkcionális és esztétikai területen.

ContactOpening Hours

Küldetésünk

“Készíthetünk szebb fogakat, mint az ön sajátja, de jobbat nem.”

Ezért küzdünk minden élő fogunkért, mert a saját fogaink működése a legmagasabb esztétikai színvonallal párosulva deklarált célunk. Így teljesítjük pácienseink kívánságait a természetes jó közérzettől a ragyogó hollywoodi mosolyig. Ezt a legmodernebb fogászat minden lehetőségét kimerítve érjük el. Betegeink nagy bizalommal adják a kezünkbe egészségüket. Nagyon tisztában vagyunk ezzel a követelménysel, és alapvetően közös feladatnak tekintjük a fogászati kezelést. Éppen ezért a pácienseinkkel való kommunikációra és az egyéni megoldások megtalálására összpontosítunk.

DR. LOSONCZY

Az orvos fiaként született Dr. Losonczy korán nekilátott orvosi pályafutásának. Az esztétika iránti szenvedély és az a vágy, hogy megszabadítsa a betegeket a fájdalomtól és a betegségektől, elvezette a fogászathoz.

A Semmelweis Egyetemen végzett tanulmányai Németországba vezették, ahol először végzett fogorvosként, és csiszolta tudását. 20 évvel ezelőtt útja visszavezette szülőföldjére, Magyarországra, ahol azóta is fogorvosi rendelőjét vezeti, és szenvedélyesen segíti a nemzetközi és helyi páciensek ragyogó mosolyát megtalálni.

„Minden nap az hajt engem, hogy a legjobbat nyújtsam a pácienseimnek. Ha tehetném meggyógyítanám az egész világot, mert szerintem nincs fontosabb az egészségnél. Ezért számomra fogorvosnak lenni nem csak munka, hanem elhivatottság is.”

Küldetésünk

Liste Behandlungen

Fogak és a test összefüggése

Kezelésünk többre vonatkozik, mint a fogaira, hanem inkább az egész testére, mert minden fognak van összefüggése valamelyik szervével. Dr. Losonczy minden fogat ellát, mert fogaink funkciója nem csak esztétikai, hanem jó közérzet. Szájgyulladásunk, rendellenességmentességünk a szervezet általános egészségének fontos előfeltétele. Mert a szánk az emésztőrendszerünk kezdete, ahol az immunrendszerünk gyarapodik, és ezáltal minden egyes nyeléssel hatással van szervezetünkre.

Csapatunk

Coming soon

Google Vélemények

 

Lorem Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus et augue dui. Duis mollis sagittis ex vitae commodo. Vivamus a condimentum erat. Fusce id pulvinar erat, egy ultricies lacus. Fusce ante ex, consectetur eget massa in, egestas imperdiet justo. Sed sed diam urna. Nulla quis suscipit sapiens. In elit nunc, ornare vel rhoncus quis, fringilla nec leo. Nam eget justo fermentum, convallis nisl sit amet, scelerisque sem. Sed non interdum elit, in ultricies mauris.

Cras vel ex nec nibh pellentesque pellentesque ut a ex. Suspendisse potenti. Phasellus eu finibus dolor. Donec eget hendrerit purus. Quisque auctor, lorem és fringilla faucibus.

Budapest

Fogászati kezelés a világ egyik legszebb nemzetközi városában – miért ne? Dr. Losonczy klinikája minden információval rendelkezik. Minden információval rendelkezünk, hogyan juthat el ide, hol szállhat meg, hogyan juthat el a rendelőbe, mit kell tennie Budapesten és még sok más. Csak kattintson ide, és már a kezelés előtt – virtuálisan – megismerheti Budapestet. És talán Ön is – sok páciensünkhöz hasonlóan – beleszeret ebbe a lélegzetelállító városba.

Budapest Hotels

A tartalom ide kerül. Szerkessze vagy távolítsa el ezt a szöveget soron belül vagy a modul Tartalombeállításaiban. A tartalom minden aspektusát stílusozhatja a Tervezési beállítások modulban, sőt egyéni CSS-t is alkalmazhat erre a szövegre a Speciális beállítások modulban.

A pearl of a city

A tartalom ide kerül. Szerkessze vagy távolítsa el ezt a szöveget soron belül vagy a modul Tartalombeállításaiban. A tartalom minden aspektusát stílusozhatja a Tervezési beállítások modulban, sőt egyéni CSS-t is alkalmazhat erre a szövegre a Speciális beállítások modulban.

+36 20 3373929 Niki

Hívjon minket bizalommal. Rufen Sie uns gerne an.